Blogolj!

Kaláccsal várják a bukaresti szurkolókat Brassóban


Meglepő bejelentést tett az OSK Sepsi vezetősége a vasárnapi FCSB elleni találkozó előtt. 

A FCSB szurkolói óriás kürtőst kapnak az OSK Sepsi vezetőségétől a két csapat brassói  mérkőzése előtt. Diószegi László, a Sespi OSK klub tulajdonosa szerint a cukormázas, diós székely kürtőskalács körülbelül 15 méter hosszú lesz és egy nappal a meccs előtt készül majd el a sepsiszentgyörgyi édességfesztiválon.

"Úgy gondoltuk szép gesztus lenne, ha kürtőskaláccsal ajándékozzunk meg a Steaua szurkolóit. Az OSK számára ez az elmúlt 3-4 év legizgalmasabb mérkőzése lesz, és azt szeretnénk, hogy a drukkerek és a játékosok is érezzék azt, hogy mi vendégszeretők vagyunk. Ezzel a gesztussal a nézőknek szeretnénk kedveskedni, hiszen nagyrészt róluk szól a futball, a vezetők jönnek és mennek, de a szurkolók mindig hűek maradnak a csapatukhoz”- nyilatkozta Diószegi. A tulajdonos még azt is hozzátette, hogy a kürtős elkészítésében 15-20 személy fog segédkezni. „A jövőben el szeretnénk készíteni a világ legnagyobb kalácsát is, amivel a bevonulhatunk a rekordok könyvébe.”- tette hozzá.

Érdekes kísérletnek ígérkezik. A bukaresti szurkolók – az FCSB lényegében a Steaua, csak már nem használhatják ezt a nevet – általában a "Ki a magyarokkal az országból!" rigmust szokták ordibálni a meccseken. Vajon megy ez majd nekik akkor is, ha tele lesz a szájuk kaláccsal? 

https://15millio.blogstar.hu/./pages/15millio/contents/blog/42892/pics/lead_800x600.jpg
15 millió magyar,Erdély,székely
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?