Blogolj!

Lassan csorognak a román postától a magyar szavazási levélcsomagok?


Legalábbis ezt tapasztalják Székelyföldön A sepsiszentgyörgyi polgármester ezért azt kéri, hogy időben juttassák el a kettős állampolgárok szavazólapjaikat.

Ugyan az anyaországban április nyolcadikán lesz az országgyűlési választás, de a Kárpát-medence többi részén már most leadhatják listás voksaikat a magyar állampolgárok. A szavazási levélcsomagok postán jutnak el a választópolgárhoz, amelyeket ugyan Budapesten adnak fel, de a román posta kézbesíti Erdély és Partium területén.

Antal Árpád, a székelyföldi Sepsiszentgyörgy polgármestere Facebook posztjában azonban arról írt, hogy porszem kerülhetett a gépezetbe. Ugyanis Magyarországról ugyan rendben megküldték a csomagokat, azok azonban Bukarestből mégis akadozva érkeznek a megyei postahivatalokhoz, és ezért még sokan nem kapták azt meg.

„Éppen ezért, arra kérünk mindenkit, figyelje a postaládáját, kérjen segítséget és haladéktalanul juttassa el az RMDSZ-hez a levélszavazatát, hogy nehogy későn érkezzen be” – üzente. Antal Árpád egyébként egy másik posztjában is szavazásra buzdít, mert úgy gondolja, hogy „nemcsak Magyarország, hanem a magyar nemzet jövőjéről döntünk.”

1
https://15millio.blogstar.hu/./pages/15millio/contents/blog/50635/pics/lead_800x600.jpg
15 millió magyar,Erdély - Csángóföld
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-04-02 19:23:01
JOGOS AZ IDŐBENI FELHÍVÁS KÖZZÉTÉTELE !!!

HAJRÁ ERDÉLYIEK !!!
LEGYETEK RÉSEN, LEGYETEK GYORSAK, PONTOSAK, MERT A TI SORSOTOK IS MÚLIK EZEN A VÁLASZTÁSON !!!
Üdvözlet az anyaországból.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?