Nincs telitalálatos az ötös lottón.
A 43. heti nyerőszámok: 1, 12, 54, 55, 67. Joker: 661256. 5 találatos szelvény nem volt, a 4 találatosokra 2 millió 120 ezer 500, a 3 találatosokra 20 ezer 260, a 2 találatosokra 1660 forintot fizetnek.
Blogolj!

Újabb román provokáció, ezúttal Szatmárnémetiben


A Széchenyi Istvánt ábrázoló szobor talapzatát gyalázták meg román szélsőségesek.

Fotó: maszol.ro

A szobrot idén március 15-én állították fel a városban és ez már nem az első akció volt a román szélsőségesek részéről, korábban wc-papírral tekerték be az alkotást. Ugyanakkor nem ez a legérdekesebb a történetben, hanem az, hogy pont ezt az esetet nem rögzítette a térfigyelő kamera. Mik vannak, ugye?

Ezzel együtt Kerényi Gábor polgármester feljelentést tett és gyors, határozott fellépést vár el a hatóságoktól. 

  Kereskényi szerint Szatmárnémetit az utóbbi 27 év során a békés együttélés jellemezte, az utóbbi hónapokban azonban megváltozott a helyzet. A polgármester ezért azokat a politikusokat okolja, akik szerinte az egyéni céljaik megvalósítása érdekében minden eszközt bevetnek – írja a maszol.ro.

  „A magyar és román közösség összeuszításával hónapok óta kísérleteznek, a sajtót és könnyen befolyásolható, gyanús hátterű személyeket egyaránt felhasználva. A bölcsek nyugalmával eddig nem léptünk fel ez ellen, mert reméltük, hogy idővel megszűnnek ezek az akciók. Sajnos nem így történt” – közölte a polgármester.

  https://15millio.blogstar.hu/./pages/15millio/contents/blog/58051/pics/lead_800x600.jpg
   
  Feliratkozás blogértesítőre

  Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

  Feliratkozom

  Hozzászólások

  Ezeket a cikkeket olvastad már?