Nincs telitalálatos az ötös lottón.
A 43. heti nyerőszámok: 1, 12, 54, 55, 67. Joker: 661256. 5 találatos szelvény nem volt, a 4 találatosokra 2 millió 120 ezer 500, a 3 találatosokra 20 ezer 260, a 2 találatosokra 1660 forintot fizetnek.
Blogolj!

A pofátlanság határa – román gigazászlót feszítettek a Mátyás-szobor elé


A békés együttélés jegyében a román liberálisok ifitagozata törölte bele a lábát a magyarság érzéseibe és történelmébe.

Fotó: Facebook/TNL Cluj

Erdély ellopásának centenáriumára hangolva a románok egyre magasabb fokozatba kapcsolják a magyarellenes uszítást. Ezúttal az ellenzéki Nemzeti Liberális Párt (PNL) ifjúsági tagozata (TNL) hívta fel magára a figyelmet egy gyomorforgató akcióval.

A büszke és boldog román kislibsik demonstratív módon egy gigantomán kék-sárga-piros trikolórt feszítettek ki Hunyadi Mátyás király lovasszobra elé Kolozsvár főterén. Bizonyára a béke, a barátság és a kölcsönös megbecsülés jegyében.

A Foter.ro portál beszámolója szerint a 30x10 méteres, hatalmas lobogót az úgynevezett Trikolórkaraván elnevezésű kezdeményezés részeként tolták a kolozsváriak arcába. Csak úgy miheztartás végett amúgy az ország minden megyéjében megsétáltatják a gigantomán zászlót, amely a tervek szerint december elsejére ér Gyulafehérvárra az úgynevezett egyesülés (Erdély elrablása) centenáriuma alkalmából.

„Románia az egység, tolerancia és a polgárai közti – etnikumuktól független – kölcsönös tisztelet szellemében ünnepli 2018-at, a Nagy Egyesülés centenáriumát, és elítél minden olyan üzenetet és kijelentést, amely etnikai gyűlöletet vagy konfliktust szít”

üzente nemrég a román kormányzat. 

Ha komolyan gondolják, szólhattak volna a kislibsiknek is...

1
https://15millio.blogstar.hu/./pages/15millio/contents/blog/63542/pics/lead_800x600.jpg
15 millió magyar,Erdély,kolozsvár,magyarellenesség,magyargyűlölet,románia
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-11-06 14:48:27
Csak halkan kérdezem:
Hol a túróban volt a magyar királyi rendőrség, akiknek szent kötelességük lett volna az engedély nélküli csoportosulás résztvevőinek igazoltatása, elszámoltatása és egyben a csapat azonnali feloszlatása, a tér megtisztítása ?!
Őrizünk és védünk !!!! Vagy mégsem annyira ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?