Blogolj!

Újabb román agymenés


Rengeteg kérdés van még az ember törzsfejlődésével kapcsolatban. Sok mindenben csak találgatnak a tudósok, de most végre egy forradalmi áttörést értek el. Gondolkodott már azon, hogy vajon melyik volt az első nyelv, amin őseink megszólaltak? Ne törje tovább a fejét, megmondjuk a választ: a román.

Ha most kávéscsésze volt a kezében, akkor takarítsa össze a romokat. Ha éppen a reggelijét majszolgatta, és véget ért a félrenyelést követő köhögés, vagy sikerült visszanyelnie azt a cifra káromkodást – esetleg mégis kimondta és a végére ért – ami a szájára kívánkozott, akkor lassan nyugodjon meg, elmondjuk ez hogyan jött ki.

Ki az az ember(?) kinek elméje minden bizonnyal fényesen ragyog még a legnagyobb sötétségben is, az a géniusz aki ezt kijelentette? Őt úgy hívják, Andrei Groza, és a moldovai Közigazgatási Akadémia főrektorhelyettese, a történelemtudomány doktora, előadótanár. Ebből is látszik, ha a neved elé odaírják, hogy Dr. vagy Prof., attól még ugyanolyan jogod van hülyének lenni.

De a lényeg, hogy ez a jóember állítása szerint alaposan tanulmányozta a világ népeinek történelmét, ezen belül vélhetően az összes nyelvet, amelyet valaha ember beszélt a föld kerekén (Békés vagy Vas megyében vajon járt?), és ezek után jutott a fent nevezett következtetésre.

Mi, egyszerű földi halandók azért rákérdeznénk, hogy mégis mi van a görög, latin, szanszkrit nyelvekkel? De mit tudhatunk mi, az egyszerű pórnép? Mert Andrei szerint ezeket sokkal később találták fel, mégpedig azért, hogy az uralkodók palotáiban legyenek olyan eszközök, amelyek segítségével az adminisztratív eszmecseréket le tudják bonyolítani.

Íme, ő a román barom doktor, Andrei Groza

És pont ezért, mert ezek az ősi nyelvek csak a palota népének voltak kellően kifinomultak, a sok bunkó a paloták falain kívül ezeket nem beszélte. Ők valami más nyelven karattyoltak. Ezt az – egy ideig névtelen nyelvet – nevezték el idővel románnak. Andrei szerint ez a Bizánci Birodalomban történt, amit egyébként tévesen hívunk Bizánci Birodalomnak, hiszen a hivatalos neve valójában Románia volt.

Nos. Ezek után legyünk büszkék, hogy szomszédok lehetünk ezzel a csodálatos néppel. (sic!) Egy viszont biztos. Andrei Groza neve előtt ott a doktor megszólítás, de ennél csak az a biztosabb, hogy orvosra van szüksége. Esetleg egy muszájdzseki, másnéven kényszerzubbony is megfelelhet.

Most pedig én is teszek egy forradalmi megállapítást! Ráadásul bizonyítom is! Tudják milyen nyelven beszélnek a barmok? Elárulom, románul. Erre Andrei az élő példa.

Címkék: románia
1
https://15millio.blogstar.hu/./pages/15millio/contents/blog/69276/pics/lead_800x600.jpg
románia
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-02-24 12:25:44
Röviden:
1./ Csak rá kell nézni ennek az állatnak a fényképére, mert az mindent elárul !!!!
2./ Úgy emlékszem, hogy az egykori félvezetőnek, a "Kárpátok Zsenijének" is volt dr. megjelölés a neve előtt !!!
3./ Ennek a valóban komplett ökörnek a magasröptű értekezéséhez én már csak egyet tehetek hozzá:
A VALAHA ÉLT ÖSSZES ŐSEID, AKIK ROMÁNUL BESZÉLTEK, MELLETTE MÉG RÁADÁSUL ROMÁN GYÁRTMÁNYÚ, ELEKTROMOS SINGER VARRÓGÉPPEL TŰZÖTT BOCSKORT IS HORDTAK !!!!
Ezért is hívták őket mocskos, koszos, bús, bocskoros oláhoknak, te hülye f....sz !!!!!!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?