Nincs telitalálatos az ötös lottón.
A 43. heti nyerőszámok: 1, 12, 54, 55, 67. Joker: 661256. 5 találatos szelvény nem volt, a 4 találatosokra 2 millió 120 ezer 500, a 3 találatosokra 20 ezer 260, a 2 találatosokra 1660 forintot fizetnek.
Blogolj!

Megrohadt Romániában az iskolai gyümölcsprogram


Egészen durva történet Bihar megyéből, mely szerencsés véget ért, hiszen végül a diákok megúszták, hogy szemetet kelljen enniük.

Fotó: ebihoreanul.ro

Rothadt almát etettek volna a diákokkal a tej-kifli program lebonyolítói Romániában – számol be róla a Főtér.ro portál, mely megírja: több mint három tonna gyümölcsöt kellett visszahívni.

Friss gyümölcs címen harangozták be az iskolásoknak-óvodásoknak szóló tej-kifli program kibővítését keleti szomszédunknál. A derék románok azt tervezték, vitamindús almával pörgetik fel a nebulók tízóraiját. A Főtér cikke megjegyzi, nem volt kihívások nélküli ez a vállalkozás, hiszen a tej és a kifli minőségével kapcsolatban is komoly gondok merültek fel az utóbbi években. A friss alma biztosítása pedig megoldhatatlan feladat elé állította az illetékeseket.

„Bihar megyében több mint három tonna (!) gyümölcsöt kellett visszahívni, mikor hétfőn kiderült, hogy az iskolákba szánt alma megrohadt. Azaz barna foltok jelentek meg rajta, valószínűleg megfagyott, amikor a Beszterce-Naszód megyei termelő eljuttatta az ország másik végébe, az aradi forgalmazóhoz”

– tárja a fel a Főtér.

A hírek szerint az aradi forgalmazó most újabb mestertervvel állt elő: helyben próbál almát keríteni, elkerülvén, hogy a távolról utaztatott gyümölcs újabb barna foltot ejtsen a remek programon.

https://15millio.blogstar.hu/./pages/15millio/contents/blog/69795/pics/lead_800x600.jpg
gyümölcsprogram,iskola,oktatás,románia
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?