Nincs telitalálatos az ötös lottón.
A 43. heti nyerőszámok: 1, 12, 54, 55, 67. Joker: 661256. 5 találatos szelvény nem volt, a 4 találatosokra 2 millió 120 ezer 500, a 3 találatosokra 20 ezer 260, a 2 találatosokra 1660 forintot fizetnek.
Blogolj!

Szimbólum: véresszájú magyargyűlölő vezeti a román liberálisok EP-listáját


Brüsszelbe vágtatna a magyarfóbiás román médiaceleb, aki szerint az erdélyi magyarok autonómiatörekvése szegregációs célokat követ, Budapest nemzetpolitikája pedig Erdély elszakítását, Nagy-Magyarország visszaállítását kívánja elérni.

Fotó: maszol.ro

Románia ismét adott egy pofont a sz@rnak, egészen pontosan bevitt egy gyomrost az egyesült európai megbékélésnek és toleranciának. Szigorúan a kölcsönös megbecsülés és a kisebbségi jogok tiszteletben tartásának jegyében – ugye értik az iróniát – ugyanis az egyik legjelentősebb román párt – történetesen az ellenzék fő ereje – egy betegesen magyarellenes médiacelebet tűzött a zászlajára, hogy bevegye vele a kontinens parlamentjét.

„Baráti üzenet” Magyarországnak és Európának: a magyarellenesség miatt többször megbírságolt, halmozottan magyarfóbiás Rares Bogdan román televíziós műsorvezetőt jelölte listavezetőnek a román Nemzeti Liberális Párt (PNL) a május 26-i európai parlamenti választásokra.

A fő ellenzéki politikai erő bővített vezetőségi testülete csütörtökön határozott a listáról. Bogdan azért vállalta a jelöltséget, mert célja, hogy története során először a PNL végezzen első helyen a választásokon, azaz a legerősebb román párt legyen. Gyorsan be is lépett a pártba, mert még nem volt tag, de elmondta, hogy nem akar magának semmilyen pártfunkciót.

A kolozsvári származású médiasztárnak évek óta a Realitatea TV hírtelevízióban sugározzák fő műsoridőben minden este a Hatalmi játszmák című műsorát, amelyben gyakran kerül terítékre a magyarkérdés. A televíziós csatornát a román médiahatóság már többször megbírságolta és elmarasztalta amiatt, hogy gyűlöletkeltő, diszkriminatív kijelentések hangzottak el az adásban a magyarságra vagy a Romániai Magyar Demokrata Szövetségre (RMDSZ) nézve, és sérült a kiegyensúlyozott tájékoztatáshoz való jog – írja az MTI.

Az Azonnali.hu emlékeztet:

Bogdan rengetegszer elmondta már, hogy az erdélyi vagy székelyföldi magyarok autonómiatörekvése szegregációs célokat követ, Budapest nemzetpolitikája pedig Erdély elszakítását, Nagy-Magyarország visszaállítását kívánja elérni.

Most is sikerült odaszúrnia egyet az RMDSZ-nek is, ugyanis elmondta, hogy a Szociáldemokrata Pártnak a Kelemen Hunor vezette RMDSZ-szel kötött megállapodása „veszélyt jelent Románia nemzeti egységére”.

A PNL amúgy 10 mandátum elnyerésére számít, ami 25 és 30 százalék közötti eredménynek felel meg.

1
https://15millio.blogstar.hu/./pages/15millio/contents/blog/70235/pics/lead_800x600.jpg
Anyaország,autonómia,Erdély,magyarellenesség,magyargyűlölet,Rares Bogdan,románia,székelyföld
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-03-14 23:31:58
Na, ha a hülyeség fájna, ez a barom is naphosszat ordítana, mint a fába szorult féreg !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?