Blogolj!

Magyarellenes uszítással dobbantana az EP-be a román újonc


Ilyen nincs, de sajnos tényleg van! Mocskosul magyargyűlölő méregkeverő a magát függetlennek álcázó dákoromán (n)agybeteg: George Simion a magyarok testén keresztül mászna az Európai Parlamentbe.

Fotó: Főtér.ro

Az európai parlamenti választási kampányban is – naná – sikerül csúcsra járatni a magyarfóbiát és a magyargyűlöletet az Erdély ellopásának centenáriumát ünneplő Romániában.

Egy újonc politikuskezdemény, (32 éves Focșani-i születésű fiatalember, Facebook-profilja szerint író, aktivista és vállalkozó), aki függetlenként fut neki a választásnak, a Főtér.ro portál szerint

„úgy látszik, tanult a nagy öregektől, mert a friss kampányvideójában úgy felmondja a kötelező nackó leckét, hogy abba Funar, Tanasă és Paşcan is belepirulna. Persze Vadim [Tudor – a szerk.] is, ha élne.”

Friss és ropogós felvételén olyan nagyívű européer üzenetekkel bombázza lehetséges támogatóit – nyilván szigorúan a kölcsönös tolerancia, a békés együttélés és a szeretet jegyében –, mint hogy törvényen kívül helyezné „az úgynevezett” Székelyföldet, mert állítása szerint az ott élő magyarok el akarják szakítani Romániától a régiót, ráadásul az RMDSZ és a román kormány támogatásával elnyomják az ott élő románokat. Hűha!

Gigaromán Simion „barátunk” valamiféle intézkedéscsomagot is előhúzgált a mellényzsebből: célzott támogatást hozna létre a román identitás megőrzésére, törvényt írna az úgynevezett Székelyföld betiltására, és megállítaná a magyar szélsőségeseket a régióban.

Ennek a műbránernek tényleg elgurult a gyógyszere. Jobb lenne, ha sürgősen felkeresné háziorvosát vagy gyógyszerészét!

Az alávaló, undorító szennygyűjteményt itt tekintheti meg, akinek van hozzá idegrendszere (és Google-fordítója)...

https://15millio.blogstar.hu/./pages/15millio/contents/blog/71775/pics/lead_800x600.jpg
EP-választás,Erdély,George Simion,magyarellenesség,magyarfóbia,magyargyűlölet,románia,székelyföld
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?