Blogolj!

Döntött a bíróság: Romániában lehet szidni a magyarokat


Furcsa egy hely ez a Románia… Meg főleg az ottani bíróságok érdekesek és hoznak megmagyarázhatatlan döntéseket. Most kiderült, hogy nyugodtan lehet szidni a magyarokat a közösségi médiában.

Nem lennék most visszafogott: van ez a Dan Tanasa nevű román antiszemita, aki arra tette fel az életét, hogy a magyarok, a székelyek ellen hangolja a románokat és ez az igazi senkiházi pondró most a brassói táblabíróság ítéletének köszönhetően úgy érezheti, hogy ő bizony mindent jól csinál. 

Az mondjuk senkit sem zavar, hogy korábban az Országos Diszkriminációellenes Tanács 2000 lejes büntetést szabott ki erre az elmeháborodottra, mert a blogján, illetve a Facebook oldalán a magyarok ellen uszította a közvéleményt. Ezt a döntést törölték most el Brassóban. Dan Tanasa már ünnepli is magát és az általa demokratikusnak tartott döntést a blogján és azt mondja, hogy őt nem lehet megfélemlíteni.

Továbbra is célja bebizonyítani, hogy Kovászna és Hargita megyében üldözik a románokat, ezért meg kell védeni a törvényt és a román alkotmányt. Az őt feljelentő Árus Zsolt ellen is kikel, mondván, azon dolgozik, hogy Erdély visszakerüljön az Oroszország támogatását élvező Magyarországhoz

– írja a foter.ro. 

Fentiekből is látszik, hogy mekkora ökör ez a jó Tanasa. 

https://15millio.blogstar.hu/./pages/15millio/contents/blog/71921/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?