Blogolj!

Gyalázatos magyarellenes feliratok Székelyudvarhelyen


Tombol a magyargyűlölet Romániában. Immár az elsöprő többségben magyarok lakta Székelyudvarhelyet is ellepték az uszító, soviniszta, gigaromán hányadék firkálmányok.

Magyarellenes mocskolódások már Székelyudvarhelyen is. Fotó: Facebook/Főtér.ro

Csak nem bírnak magukkal román szomszédaink, akiknek a legendás „történelmi barátság és megbékélés” jegyében még az úzvölgyi gyalázat sem volt elég. Erre utal, hogy már a döntő részben magyarlakta területeken, városokban is támad a gyűlölet, az uszítás, a magyarfóbiás mocskolódás. A lélekmérgező román hordák Székelyudvarhelyet sem kímélték.

A Főtér.ro cikke bemutatja, gusztustalan, ócska, szarházi, hányadék firkálmányok jelentek meg egy székelyudvarhelyi Sziget utcai kazánház oldalán. Erről egy helyi magyar lakos osztott meg fotókat a közösségi médiában.

Az acsarkodó, agyalágyult feliratok szerint az egyébként románok által elrabolt „Erdély román föld”. Egy másik minősíthetetlen, elmebeteg mázolmány az úzvölgyi temetőnél az odaszállított román csőcselék által elkövetett magyarellenes támadást is megörökíti. Az erről szóló felirat rövid, szikár, de sokatmondó: Úzvölgye 2019.

„A kérdés már csak az, hogy felelőtlen hülyegyerekek vagy tudatos provokátorok műve az egész”

– jegyzi meg a Főtér.ro.

Bárhogy is van, ez az egész aljas vircsaft szégyen Romániának. És szégyen az Európai Unió számára is, melynek balliberó elitje rendkívül érzékeny a muszlim bevándorlókra való érzékenyítésre, és az elvek szintjén igencsak aggódik az úgynevezett jogállamiság miatt (már ha Magyarországba lehet rúgni), mégis szó nélkül tűri, hogy egy tagállamában lassan száz évvel a trianoni diktátum után is lábbal tiporják a magyar kisebbség jogait, és erkölcstelenül, gonoszul, közveszélyesen uszítsanak a magyarság ellen.

Vajon meddig tehetik ezt büntetlenül?

https://15millio.blogstar.hu/./pages/15millio/contents/blog/75673/pics/lead_800x600.jpg
Erdély,magyarellenesség,magyarfóbia,magyargyűlölet,románia,székelyföld,Székelyudvarhely
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?