Blogolj!

Katartikus élményt nyújtott Ákos kolozsvári koncertje (videó)


A határon túli magyarságot is elvarázsolják Ákos slágerei. Kolozsvár egy kincs – üzeni a Kossuth-díjas énekes, aki fantasztikus hangulatot varázsolt a kincses város főterére. Folytatás Szatmárnémetiben!

Fotó, videó: Facebook/Ákos

„KOLOZSVÁR EGY KINCS! Három év után játszhattunk újra a Szent Mihály templom tövében: katartikus élmény volt! Őrületes tömeg, fantasztikus hangulat. Aki ott volt, tudja. Köszönjük! És vasárnap Szatmárnémeti!!!”

– írja Facebook-oldalán pénteki kolozsvári fellépésére visszatekintve Ákos.

A legnépszerűbb magyar férfiénes fergeteges koncertet adott a Kolozsvári Magyar Napokon. A sikerről a Kronika.ro is megemlékezik, kiemelvén: a Kossuth-díjas magyar dalszerző, zeneszerző, költő, énekes-előadóművész – 2016 után – második alkalommal lépett a kincses város főterének nagyszínpadára.

„A napokban Petőfi Zenei Díjban, az év férfi előadójának járó elismerésben részesült Ákos számos új, valamint természetesen korábbi, immár klasszikusnak számító szerzeményét (Örvény, Ilyenek voltunk) eljátszotta a kolozsvári Főteret megtöltő közönségnek. Emellett ugyanakkor felcsendült az énekes egykori popegyüttese, a Bonanza Banzai számos slágere is”

– olvasható a portálon.

Ákos egyébként ebben az évben nem először, és nem is utoljára lépett fel Erdélyben. Idei turnéja keretében július 27-én Tusványoson koncertezett, vasárnap este pedig Szatmárnémetiben szórakoztatja a popzene rajongóit a Partiumi Magyar Napokon.

https://15millio.blogstar.hu/./pages/15millio/contents/blog/82796/pics/lead_800x600.jpg
15 millió magyar,Ákos,Erdély,határon túli magyarság,kolozsvár,Partium
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?