Blogolj!

Bölöni László már érti miért tartják a románokat Európa cigányainak


Nagyon kemény nyilatkozatot adott Bölöni László, korábbi román válogatott labdarúgó, a belga Antwerp jelenlegi vezetőedzője.

„Az a fájdalmas valóság, hogy Romániában milliók gondolkoznak a magyarokat gyalázó román ultrákhoz hasonló módon, és ezt eltűri a környezetük” – jelentette ki az Adevărulnak adott interjúban Bölöni László, a Royal Antwerp FC edzője.

Ilyet talán még senki sem mondott. Bölöni László nem szokta magát visszafogni, de ilyet még nem nagyon hallottunk. 

„Én magyar vagyok. Visszakérdeznék: mi a mi vétkünk?” – tette fel a kérdést a szakember, aki a román válogatott botrányos spanyolok és máltaiak elleni meccse után nyilatkozott. Az első meccsen a román ultrák fütyültek, miközben a korábbi spanyol szövetségi kapitány Luis Enrique napokben elhunyt kilenc éves lányára emlékeztek gyásszünettel, majd végig gyalázták a magyarokat, majd a szigetországiak elleni találkozón a „Magyarország kapja be!” rigmust skandálták. 

„Mi lenne, ha ez a barátom is elkezdené skandálni egy meccsen, hogy kifelé a magyarokkal az országból? Ez akkora baromság! Nem tudom ésszel felfogni” – folytatta a Steaua egykori játékosa. 

És akkor a legdrámaibb mondatok még csak most következnek: 

„Amikor ilyesmit tapasztalok, illetve amikor azt látom, hogy a magyarok ellen skandálnak a Spanyolország és Málta elleni mérkőzésen, megértem, hogy miért tartanak minket Európa cigányainak. Hangsúlyozom, semmi bajom a cigányokkal, tudja, hogy mit akartam ezzel mondani. Drámainak tartom, hogy Romániába milliók viselkednek így. És ezt a környezetük eltűri. Ez a szomorú valóság.”

A szomorú valóság, ami ellen senki sem tesz semmit. 

1
https://15millio.blogstar.hu/./pages/15millio/contents/blog/83465/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-09-10 18:55:35
Ebben - számomra - az a legborzasztóbb, hogy Trianon után el kellett telnie száz évnek, hogy valaki egy román napilapban elmondhatta a lesújtó véleményét az aljas román megnyilvánulásokról.
Ám ez a lap legalább le is hozta a nyilatkozatot !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?