Blogolj!

Szijjártó Péter: hisztérikusok a szlovákok


Berendelték a szlovákiai külügybe a pozsonyi magyar nagykövetet a hétfői magyar–szlovák válogatott meccs után.

Ehhez azért pofa és vastag bőr is kell. Abban az országban, ahol a parlament törvényt fogadott el a magyar himnusz éneklésének tilalmáról, berendelték a magyar nagykövetet egy futballmeccs után. A bürokraták semmi mást nem csinálnak, csak szítják a magyarellenes hangulatot, amivel óriási károkat okoznak. Legalább akkorát, mint az a szlovák elmeháborodott, aki a válogatott stábjának tagjaként letolta a gatyáját a meccs után és a szebbik felét mutogatta a felvidéki magyar drukkerek felé. 

Furcsák ezek… 

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerint is csak a bürokraták hisztijéről van szó. Már csak azért is, mert a mérkőzést Andrej Danko szlovák parlamenti elnök a is a helyszínen nézte végig és a lefújás után a hangulatot méltatta.

A magyar miniszter az M1-nek nyilatkozta azt is mondta, hogy 

ha én minden egyes olyan eset után behívnám a szlovák nagykövetet a külügyminisztériumba, amikor egy sporteseményen szlovák szurkolók tiszteletlenül viselkednek magyar emberekkel, sportolókkal, a magyar nemzettel szemben, akkor a szlovák nagykövet állandóan ott lenne a minisztériumban.

Meg amúgy akkor a román és az ukrán nagykövet is saját asztalt kaphatna a magyar külügyben, hiszen egymást érik a magyarok elleni provokatív cselekedetek. 

https://15millio.blogstar.hu/./pages/15millio/contents/blog/83562/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?