Blogolj!

Fekete-Győr Andrásnak vastag bőr van a képén


Fekete-Győr eddig a román jelölt mellett kampányolt, magasról tett Kelemen Hunorra, akit az RMDSZ indított a román elnökválasztáson. Most meg gratulált neki.

Gratulálok Kelemen Hunornak és az RMDSZnek a romániai elnökválasztáson elért 4%-hoz! Ez egy szép és jó eredmény!

Írta ki a lila körben FeGyőr. Ehhez azért pofa kell. Meg rinocérosz jellegű bőr. Vastag. És az a baj, hogy itt még nincs vége a momentumos politikus bejegyzésének, mert így folytatja: 

Bízom benne, hogy a Markó Béla és az RMDSZ által korábban képviselt, a magyarországi politikai közösségeket érintő egyenlő távolság és egyenlő közelség politikája fel fog tudni támadni, és lesz lehetőségünk megosztani egymással az országainkat és közös nemzeti ügyeinket érintő nézőpontjainkat, elképzeléseinket, programjainkat!

Ó, jaj…

Látszik, hogy Fekete-Győr úgy, amúgy még soha sem járt mondjuk a Székelyföldön, de még csak újságokat sem olvas. Illetve csak olyanokat, amelyek arról írnak, hogy milyen jó a magyaroknak, akik Romániában élnek. Fogalma sincs arról, hogy mi történik odaát. Úgy tesz, mint akinek lövése sincs a magyarok romániai hétköznapjairól, mert ha lenne, akkor nem írna egyenlőségről. 

De aztán a továbbiakban beismeri ám, hogy nincs minden rendben odaát, mert arról ír, hogy majd a román barátja, Dan Barna biztosítja a magyar kisebbség jogait. Amúgy FeGyőr a minap azt nyilatkozta a mandiner.hu-nak, hogy 

Ne Magyarországról mondjuk meg, ki az erdélyi magyarok jó képviselője!

De most akkor ő mégis megmondja, hogy Dan Barna lenne az. 

Vagyis az egész, amit csinál csak szereplési vágy és egyfajta kompenzáció. A román kampányban elárulta a nemzetet és most visszahozna ebből valamit. 

Késő. 

1
https://15millio.blogstar.hu/./pages/15millio/contents/blog/85864/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-11-12 11:19:54
Őszintén kérdezem, hogy kit ért teljesen váratlanul az a "meglepő" hír, miszerint a Fegyőrnek, és a hozzá hasonló, aljas kommunistáknak vastag bőr van a pofájukon ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?