Blogolj!

Böjte Csaba árváihoz már szombaton eljön a Jézuska


A szervezők abban bíznak, hogy legalább ötszáz cipősdobozt el tudnak juttatni Dévára.

Fotó: MTI

December 14-én kapják meg adományaikat a Böjte Csaba ferences szerzetes által nevelt dévai árvák. Ezt Végh Juti, a Három Királyfi, három királylány mozgalom munkatársa árulta el az M1-nek.

Az adománygyűjtést vasárnap kezdték, keddig tart. A cipősdoboz-adományokat 3-18 éves korú gyermekeknek készítik. Ehhez várják az adományokat, ami lehet valamilyen játék – logikai játék vagy sportszer – illatszer, ékszer, írószer, édesség. Ezek mellett levelet is lehet írni az árváknak, továbbá pénzt is lehet adományozni.

Pár napig még le lehet adni a cipősdoboz-adományokat

ha NEKED is számít a vélemény. Közéleti válogatás a legfontosabb és legütősebb cikkekből, a napi muníció, hogy képben légy. Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. Egészen pontosan keddig várja a karácsonyi ajándékokkal teli cipősdobozokat a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom és a Magyar Cserkészszövetség.

Budapesten több gyűjtőpontnál várják az adományokat, köztük Óbudán, Budafokon, a Móricz Zsigmond körtéren és az Astoriánál. Céljuk, hogy az Angyalváró-Cipősdoboz adománygyűjtés keretében legalább 500 cipősdobozt töltsenek meg, és juttassanak el az árváknak.

https://15millio.blogstar.hu/./pages/15millio/contents/blog/87161/pics/lead_800x600.jpg
Böjte Csaba,cipősdoboz,Déva,Erdély,jótékonyság
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?