Blogolj!

Szeretnéd, ha Székelyföld, Partium és a Csallóköz megőrizné nemzeti arculatát?


Támogasd te is a Székely Nemzeti Tanács által indított európai polgári kezdeményezést, néhány kattintás az egész! Közösen megvédhetjük a magyar nemzeti kisebbséget jövőjét a többségi társadalmak elnyomásával és Brüsszel közönyösségével szemben.

Illusztráció: MTI

A trianoni diktátum után száz évvel legfőbb ideje, hogy élhető és magyar jövőt teremtsünk a gúnyhatárokon kívül rekedt nemzettársainknak. A kisebbségbe szorult magyarokat egyszerre kell megvédenünk a többségi társadalmak elnyomó törekvéseivel és Brüsszel közönyösségével szemben. Ezt célozza a Székely Nemzeti Tanács által indított európai polgári kezdeményezés, amely az Európai Unió tagállamaiban élő, szülőföldjükön őshonos, helyi többséget alkotó népek megsegítésére irányul.

Aki magyar, velük tart – vagyis aláírásával támogatja az akciót!

Miért?

Mert ha az uniós fejlesztési politika külön figyelmet fordítana a nemzeti régiókra – ebben egyetértünk a Magyar Patrióták Közösségével is –, akkor azzal végre-valahára meg lehetne fékezni a trianoni utódállamokat, hogy egy-egy térség gazdasági lemaradásának előidézése útján hátrányosan befolyásolják a nemzeti régiók versenyképességét. A kezdeményezés tétje tehát nem kisebb, mint hogy fenn tudjuk-e tartani az érintett régiók – köztük Székelyföld, Partium és a Csallóköz – sajátos nemzeti arculatát, magyarságát! No meg hogy ki tudjuk-e kényszeríteni – brüsszeli lobbierőt is bevetve – Székelyföld autonómiáját, aminél kevés nemesebb ügy létezhet.

Még van idő, de egyre fogy, szóval csatlakozzatok mihamarabb!

Az aláírásgyűjtés tavaly május 7-én indult, és idén május 7-éig egymillió szignó szükséges legalább hét tagállamból, hogy a Brüsszel méltóztasson foglalkozni a kérdéssel. Egyelőre százezer aláírásnál tart az SZNT, széles körű összefogásra van tehát szükség, hogy az európai intézmények érdemben tárgyalják a kisebbségi kérdéseket, az őshonos nemzeti közösségek témáját.

Most rajtad a sor, aztán jöhet egy sör!

A petíciót a nemzetiregiok.eu címen, azaz ITT néhány kattintással megtolhatod! Ne habozz, lapozz!

https://15millio.blogstar.hu/./pages/15millio/contents/blog/90625/pics/lead_800x600.jpg
aláírásgyűjtés,autonómia,magyarság,nemzeti kisebbség,nemzeti régió,Székely Nemzeti Tanács,székelyföld,Székelyföldért megmozgatjuk Európát,székelyföldi autonómia
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?