Blogolj!

Székelyföld kincs – Novák Katalin is aláírásra buzdít


Jól is van így, hiszen nincs magyarországi családpolitika székelyföldi, kalotaszegi, partiumi, felvidéki magyar családpolitika nélkül. Álljatok ki ti is a nemzeti régiók mellett!

Fotó: MTI/Soós Lajos

„A Székely Nemzeti Tanács aláírásgyűjtést kezdeményezett annak érdekében, hogy Európa hagyományos nemzeti közösségei, köztük a székelység is megtarthassa identitását a saját szülőföldjén. Egymillió aláírást kell összegyűjtenünk 2020. május 7-ig”

– írja közösségi oldalán Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár. A politikus mindenkit arra biztat, csatlakozzon az SZNT európai polgári kezdeményezéséhez, támogassa a nemzeti régiók megmaradását.

Kéri, fogjon össze az összmagyarság, hogy Székelyföld, Kalotaszeg, Partium és Felvidék és a többi magyar többségű régió szabadon fejlődhessen tovább az Európai Unióban, miközben megőrzi magyarságát, identitását, nyelvét és kultúráját!

Novák Katalin nyilvános megszólalása, támogatása újabb gyönyörű, össznemzeti üzenet, hiszen nincs magyarországi családpolitika székelyföldi, kalotaszegi, partiumi, felvidéki magyar családpolitika nélkül. Álljatok ki ti is a nemzeti régiók mellett!

A petíciót a nemzetiregiok.eu címen, azaz ITT támogatod aláírásoddal!

https://15millio.blogstar.hu/./pages/15millio/contents/blog/90871/pics/lead_800x600.jpg
aláírásgyűjtés,autonómia,családpolitika,magyarság,nemzet,nemzeti kisebbség,nemzeti régió,Novák Katalin,székely,Székely Nemzeti Tanács,székelyföld,Székelyföldért megmozgatjuk Európát,székelyföldi autonómia
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?