Nincs telitalálatos az ötös lottón.
A 43. heti nyerőszámok: 1, 12, 54, 55, 67. Joker: 661256. 5 találatos szelvény nem volt, a 4 találatosokra 2 millió 120 ezer 500, a 3 találatosokra 20 ezer 260, a 2 találatosokra 1660 forintot fizetnek.
Blogolj!

Karantén idején se feledkezzünk meg a székelyekről!


Bár a koronavírus-járvány kissé elterelte a figyelmet a székelyek európai polgári kezdeményezéséről, fontos, hogy ezekben a nehéz időkben is segítsük őket. Elég csupán egy aláírás.

A határidő azaz május 7-e vészesen közeleg, de még mindig van egy kis idő ahhoz összegyűljön az egymillió aláírás, valamint hogy elérjük azt, hogy az Európai Unió kiemelten foglalkozzon a beadvánnyal.

Mint az már ismeretes, a székelyek célja, hogy az EU valódi védelmet biztosítson az őshonos kisebbségek által lakott régióknak. A kezdeményezést katalán valamint baszk politikusok és közéleti személyiségek is támogatják.

A Székely Nemzeti Tanács azt akarja elérni, hogy az Európai Unió a nemzeti, nyelvi vagy kulturális kisebbségek fejlődését, életben maradását megfelelő költségvetési forrásokkal, jogszabályban is biztosítsa. Azt javasolják, hogy a gazdasági felzárkóztatásra szánt forrásokon belül jöjjön létre egy olyan elkülönített pénzalap, amelyet csak a nemzeti régiók tudnak igénybe venni.

Fontos tudni, hogy az elektronikus lehetőség mellett papír alapon is támogatható a Székely Nemzeti Tanács kezdeményezése, a szövetség az ívek összegyűjtésében is segítséget nyújt. Az ívek a szövetség honlapjáról is letölthetők - egy ívre három aláírás vezethető fel - és azokat a 1255 Budapest, Pf. 23 címükre is visszaküldhetik. Az ide érkező íveket a Rákóczi Szövetség az aláírásgyűjtés május 7-ei befejeztével átadja a szervezőknek.

https://15millio.blogstar.hu/./pages/15millio/contents/blog/92997/pics/lead_800x600.jpg
aláírásgyűjtés,autonómia,Székely Nemzeti Tanács,székelyföldi autonómia
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?