Blogolj!

Nagy Feró már aláírta a Székely Nemzeti Tanács kezdeményezését - Videó


Nem egészen három hetünk maradt arra, hogy aláírjuk a Székely Nemzeti Tanács azon kezdeményezését, amely az őshonos regionális kisebbségek gazdasági megerősödését szorgalmazza.

Sajnos Európa őshonos nemzeti kisebbségei még jelenleg, a 21.században is a megmaradásukért küzdenek. Ez főleg annak "köszönhető", hogy kormányaik nem támogatják megfelelően fejlődésüket, nem segítik elő megmaradásukat.

Éppen ezért,  - mint ahogy azt már mi is többször ismertettük - az európai polgári kezdeményezés lényege, hogy a gazdasági lemaradás megszüntetését szolgáló EU-s kohéziós források elosztásánál a régiók nemzeti jellegzetességeire is legyenek tekintettel. Az aláírásgyűjtés tavaly május 7-én indult, és idén május 7-ig egymillió szignó szükséges legalább hét tagállamból ahhoz, hogy az Európai Parlament foglalkozzon a kérdéssel.

A Székely Nemzeti Tanács ugyan már kezdeményezte a határidő kitolását a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetre való tekintettel, ennek ellenére is azt szeretnék, hogy május 7-ig minél több aláírás gyűljön össze. Ha pedig eddig erre eddig valamilyen érthetetlen okból nem éreztünk volna elég motivációt, akkor mindenképp érdemes megnézni Nagy Feró aláírásra buzdító videóját. Ő már aláírta, Tegye meg Ön is!

Segítsen Ön is a cél elérésében, hiszen a petíciót a nemzetiregiok.eu címen, azaz ITT néhány kattintással - érintkezésmentesen- bárki támogathatja.

(Borító: szekelyfold.ma)

https://15millio.blogstar.hu/./pages/15millio/contents/blog/93410/pics/lead_800x600.jpg
aláírásgyűjtés,Nagy Feró,nemzeti kisebbség,petíció,székely,Székely Nemzeti Tanács,Székelyföldért megmozgatjuk Európát
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?