Nincs telitalálatos az ötös lottón.
A 43. heti nyerőszámok: 1, 12, 54, 55, 67. Joker: 661256. 5 találatos szelvény nem volt, a 4 találatosokra 2 millió 120 ezer 500, a 3 találatosokra 20 ezer 260, a 2 találatosokra 1660 forintot fizetnek.
Blogolj!

Böjte Csaba a Székely Nemzeti Tanács kezdeményezéséről: Írják alá a szabadságlevelünket! - Videó


Mint ahogy azt mi sem győzzük hangsúlyozni, vészesen közeleg a Székely Nemzeti Tanács azon kezdeményezésének a határideje, amellyel az őshonos regionális kisebbségek gazdasági megerősödését szeretné biztosítani.

Sajnos az idő egyre csak fogy, a szükséges aláírástól pedig még mindig mesze vagyunk. Éppen ezért Böjte Csaba, ferences rendi szerzetes is arra kér mindenkit, hogy írja alá a Székely Nemzeti Tanács kezdeményezését, Ő már megtette.

A szerzetes üzenetében elmondta, hogy azért imádkozik, hogy minden nép tapasztalja meg a szabadságot és éljen is a szabadság adta lehetőségével, s legyen méltó is arra.

Böjte Csaba kérésével olyan nevekhez csatlakozott, mint Nagy Feró vagy Varga Judit.

Segítsen Ön is a cél elérésében, hiszen a petíciót már az irdala.hu és a nemzetiregiok.eu címen is, azaz ITT bárki támogathatja.

Az európai polgári kezdeményezés lényege, hogy a gazdasági lemaradás megszüntetését szolgáló EU-s kohéziós források elosztásánál a régiók nemzeti jellegzetességeire is legyenek tekintettel. Az aláírásgyűjtés tavaly május 7-én indult, és idén május 7-éig egymillió szignó szükséges legalább hét tagállamból ahhoz, hogy az Európai Parlament foglalkozzon a kérdéssel.

(Borító: magyarnemzet.hu)

https://15millio.blogstar.hu/./pages/15millio/contents/blog/93752/pics/lead_800x600.jpg
aláírásgyűjtés,Böjte Csaba,nemzeti kisebbség,petíció,székely,Székely Nemzeti Tanács,Székelyföldért megmozgatjuk Európát
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?