Blogolj!

Húzzunk még bele – hasít a székelyek új netes felülete!


Irdala.hu. Itt is csatlakozhatsz. Aki magyar, velük, pontosabban: velünk tart. Egy mindenkiért, mindenki egyért: a Székely Nemzeti Tanács számít rád. Irdala.hu!!!

Fotó: MTI/Veres Nándor

Már a 320 ezret is átlépte a Székely Nemzeti Tanács a nemzeti régiók védelmét célzó európai uniós polgári kezdeményezésének online támogatottsága, de mindig messze az 1 milliós cél. Miközben a május 7-i záróhatáridő már itt van a nyakunkon.

Ne adjuk fel, húzzunk bele, EGYÜTT MÉG SIKERÜLHET! De most már tényleg mindenkire, minden magyarra szükség van az őshonos kisebbségek támogatására.

„Nélküled nem sikerülhet. Aláírásoddal a megmaradásukért küzdő nemzeti kisebbségeket segíted. És természetesen az összes határon túli magyar nemzeti régiót is, mint például a Székelyföldet, a Csallóközt vagy a Partiumot. Ezek a régiók hosszú évtizedek óta fejlesztési gondokkal küzdenek. Kormányaik nem támogatják eléggé fejlődésüket, nem segítik megmaradásukat. Segíts aláírásoddal, hogy Brüsszel is segíthessen! Európa nemzeti régiói számítanak rád. Nélküled nem sikerülhet”

– üzenik a kezdeményezők. Neked!

Örömteli hír a hajrában, hogy immár egy új netes felület is a csatlakozásra buzdít, és az irdala.hu ráadásul tényleg HASÍT, hisz ahogy Dabis Attila, az SZNT külügyi megbízottja elárulta, akadt olyan nap, mikor 24 óra alatt csaknem 10 ezer elektronikus szignó zúgott be a világhálón. Csak így tovább, csak így tovább, csak így tovább! Nem feladni, megpörgetni: mert minden magyar felelős minden magyarért!

„Segítsük együtt a székelyeket, a baszkokat, a katalánokat, segítsük együtt Európa őshonos nemzeti kisebbségeit! Segítsük együtt megmaradásukat! Segítsük együtt, hogy ezek a kisebbségi nemzeti régiók európai uniós kohéziós pénzekhez juthassanak közvetlenül a brüsszeli kasszából”

– kérik a szervezők.

A karanténlustálkodásban csak néhány kattintás, nem sok, támogasd te is a nemzeti régiók boldogulását, jövőjét! Húzzunk bele! Hajrá, magyarok szerte a világban, hajrá, SZNT!

A petíciót a nemzetiregiok.eu vagy az irdala.hu címen, azaz ITT támogathatod aláírásoddal!

https://15millio.blogstar.hu/./pages/15millio/contents/blog/93956/pics/lead_800x600.jpg
aláírásgyűjtés,autonómia,nemzet,nemzeti kisebbség,nemzeti régió,petíció,székely,Székely Nemzeti Tanács,székelyföld,Székelyföldért megmozgatjuk Európát,székelyföldi autonómia
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?