Blogolj!

Így írd alá online a Székely Nemzeti Tanács petícióját - videó


Hamarosan megkezdődik a végső hajrája a Székely Nemzeti Tanács nemzeti régiók védelmét célzó európai uniós polgári kezdeményezéséhez kapcsolódó aláírásgyűjtésnek. A május 7-i határidőig még jó sok szignóra lenne szükség, de szerencsére ezt néhány kattintással meg lehet oldani.

Fotó: kaposvarmost.hu

Hogy az aláírásgyűjtés hajrája éppen a koronavírus-járvány tombolásának időpontjára esik, az egyfelől nagy pech, hiszen most lehetne még mozgósítani és fizikai formában is aláírásokat gyűjteni, másrészt jó lehetőség, arra, hogy az online felületeken keresztül, tényleg néhány perc alatt segítsük a határon túl élő magyar honfitársainkon.

Csakhogy, sokaknak nem természetes az online térben történő "mozgás" és bizony akadnak olyanok, akik már régen aláírták volna a kezdeményezést, csakhogy önhibájukon kívül nem rendelkeznek az ehhez szükséges információkkal, tudással, adott esetben még technikával sem. A Blogstar is kapott ilyen jellegű üzeneteket, de számukra most van egy jó hírünk.

Nekik kíván ugyanis segítséget nyújtani egy YouTube-ra feltöltött videó, amely pontról pontra, lépésről lépésre mutatja meg, mit, mikor és hová kell beírnunk a petíció sikeres online aláírásához. Húzzunk bele, együtt még mindig sikerülhet elérni az egymilliós álomhatárt!

A petíciót a nemzetiregiok.eu vagy az irdala.hu címen, azaz ITT támogathatod aláírásoddal!

https://15millio.blogstar.hu/./pages/15millio/contents/blog/94048/pics/lead_800x600.jpg
aláírásgyűjtés,nemzeti régió,Székely Nemzeti Tanács
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?