Blogolj!

Győrfi Pál is arra kér, hogy írjuk alá a Székely Nemzeti Tanács kezdeményezését! - Videó


Vészesen közelít a nemzeti régiók védelméért indított petíció határideje: május 7-ig egymillió aláírásra van szükség a határon túl élő magyarok és más európai kisebbségeknek. Szerencsére a  támogatói ív az interneten is aláírható.

Sajnos most már tényleg nincs túl sok idő, a szükséges aláírásból pedig még mindig nincs meg a mefelleő számú szignó. Éppen ezért most Győrfi Pál is arra kér minket, hogy ne habozzunk, tegyük meg a szükséges lépést az ügy érdekében. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője az aláírásra buzdító videóüzenetében felidézte a 2004-es kettős állampolgárságról szóló népszavazást szégyenét, hozzátéve, most itt az alkalom, hogy egy apró gesztussal tudjunk jobb helyzetet teremteni a határon túl élő magyaroknak.

Győrfi Pál már aláírta, írd alá Te is!

A petíciót már az irdala.hu és a nemzetiregiok.eu címen is, azaz ITT bárki támogathatja csupán pár kattintással.

Az európai polgári kezdeményezés lényege, hogy a gazdasági lemaradás megszüntetését szolgáló EU-s kohéziós források elosztásánál a régiók nemzeti jellegzetességeire is legyenek tekintettel. Az aláírásgyűjtés tavaly május 7-én indult, és idén május 7-éig egymillió szignó szükséges legalább hét tagállamból ahhoz, hogy az Európai Parlament foglalkozzon a kérdéssel.

(Borító: promotions.hu)

https://15millio.blogstar.hu/./pages/15millio/contents/blog/94301/pics/lead_800x600.jpg
aláírásgyűjtés,Győrfi Pál,nemzeti kisebbség,petíció,székely,Székely Nemzeti Tanács,Székelyföldért megmozgatjuk Európát
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?