Blogolj!

Fogjunk össze és írjuk alá! Még két napig lehet csatlakozni a székelyek kezdeményezéséhez


Nagyon sürget az idő, ugyanis már csak két nap van a Székely Nemzeti Tanács petíciójának határidejéig. Ehhez még sok aláírás kell, de nem lehetetlen a cél!

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a Székely Nemzeti Tanács azt akarja elérni, hogy az Európai Unió a nemzeti, nyelvi vagy kulturális kisebbségek fejlődését, életben maradását megfelelő költségvetési forrásokkal, jogszabályban is biztosítsa. Azt javasolják, hogy a gazdasági felzárkóztatásra szánt forrásokon belül jöjjön létre egy olyan elkülönített pénzalap, amelyet csak a nemzeti régiók tudnak igénybe venni.

Ahhoz, hogy az ügyet az Európai Bizottság elé lehessen vinni, május 7-ig összesen egymillió aláírásra van szükség. Ez igen soknak tűnik, ám Pesty László, a Székely Nemzeti Tanács petíciójának kampányfőnöke a Magyar Nemzetnek elmondta:

Eddig úgy állunk, hogy főként a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és az Agrárszövetség közreműködésével papír alapon 210 ezer aláírás gyűlt össze. Ez, ami biztos, nem valószínű, hogy papír alapon további nagyszámú aláírás lapulna szerte Európában. Ehhez jön hozzá az online eddig összegyűlt több mint 550 ezer támogatás, vagyis május 7-ig még 240 ezer aláírásra van szükség, ami hatalmas feladat, de semmi sem lehetetlen.

Nincs kérdés, nincs kifogás, egyetlen aláírással te is hozzájárulhatsz egy nemes ügyhöz. Írd alá!

Kezdőoldal - ÍRDALÁ.HU

írd alá a Székely Nemzeti Tanács európai uniós aláírásgyűjtő kezdeményezését! ALÁÍROM Segítsük együtt a székelyeket, a baszkokat, a katalánokat,segítsük együtt Európa őshonos nemzeti kisebbségeit!Segítsük együtt megmaradásukat!Segítsük együtt, hogy

https://15millio.blogstar.hu/./pages/15millio/contents/blog/94352/pics/lead_800x600.jpg
aláírásgyűjtés,Pesty László,petíció,Székely Nemzeti Tanács,székelyföldi autonómia
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?