Blogolj!

A habzó szájú Johannis a nemzeti kisebbségek védőszentje!


Ha ezzel az állítással mégsem értesz egyet, akkor itt az idő, hogy három hosszú másodpercet áldozz az életedből egy aláírásra, amivel talán meg lehet fosztani a magyarságellenes román államelnököt a Nagy Károly-díjtól.

Bevallom őszintén, könnyesre röhögtem magam a Főteres kolléga péntek esti írásán, amiben csinos verbális sallert osztott ki a magyarfóbiás Klaus Johannis államelnöknek, pedig a téma nagyon is komoly.

Szeretne betársulni a Klaus Ionopot Iohannisnak szánt szimbolikus pofonba? Akkor írja alá a petíciót!

Persze, ha egyetért azzal, hogy az álkisebbségi államelnök nem a kisebbségvédelem bajnoka, tehát nem érdemli meg a Nagy Károly-díjat. Már tényleg akkora közhely, mint a Kárpátok Géniusza, de azért pontszerűen felvezetjük a helyzetet. 1. Klaus Ionopotchivanoc Iohannis álkisebbségi államelnök habzó szájjal nekiugrik a romániai magyar közösségnek. 2.

Arról van szó ugyanis, hogy ez a remekséggel semmiképpen sem vádolható, ellenben vérben forgó szemekkel előszeretettel a magyarok ellen uszító román államelnök kapott egy olyan díjat a liberálfasiszta ködben bolyongó európai kultúrvezérektől, ami történetesen olyanoknak jár, akik parádés eredményeket tudnak felmutatni a kisebbségvédelem területén.

Na már most, ezt nem igazán lehet Johannis számlájára írni, így hát joggal merül fel a kérdés minden gondolkozó polgárban - legyen az magyar, román, spanyol vagy luxemburgi -, hogy mi a kénköves ménkűért ítélték oda neki a Nagy Károlyról elnevezett elismerést?

Johannis - meg persze az összes román párt, pártállástól függetlenül - a székelyföldi magyarok gyalázásával röffentette be a választási kampányt, mellesleg nem elhanyagolható tény, hogy hamarosan elérkezünk a trianoni békediktátum századik évfordulójához, amit ezek a sutyerák szomszédok hivatalból is ünnepelni fognak, amíg mi némán gyászoljuk az igazságtalanul elragadott területeinket.

Johannis díjával kapcsolatban egyébként a haladó német sajtó is éles kritikát fogalmazott meg, mondván ha az államelnök vérugató hangot mer megütni egy kisebbségi közösséggel szemben (sic!), nem érdemli meg a Nagy Károly-díjat. Miután a romániai diszkriminációellenes tanács is szájon verte egy 5000 lejes csekkel a habzó szájú magyarelenes uszításáért, ez már mindenki számára világos.

A díj főítésze azért megpaskolta a hisztizők vállát, hogy esze ágában sincs visszaváltania Johannis díját és a koronavírus-járvány után a kezébe is veheti azt. Ezért a CitizenGo platformon megjelent egy állampolgári kezdeményezés, hogy ez mégse történhessen meg, a petíciót ITT lehet aláírni. Ez pedig alighanem minden jó érzésű magyarnak és minden elnyomott kisebbség ügyét támogató embernek kötelessége.

Kérjük vonják vissza Klaus Iohannis jelölését az idei Nagy Károly díjra.

9 850 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 10 000 aláírást. Klaus Iohannis román államfő az idei Nagy Károly díj várományosa. Azért kapná ezt a jelentős nemzetközi kitüntetést, mert „ő a méltányosság, a kisebbségek védelme és a kulturális sokszínűség nagy támogatója."

https://15millio.blogstar.hu/./pages/15millio/contents/blog/95293/pics/lead_800x600.jpg
Klaus Iohannis,magyargyűlölet,magyarság,románia,székelyföld
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?