Blogolj!
2020.04.28.
Hamarosan megkezdődik a végső hajrája a Székely Nemzeti Tanács nemzeti régiók védelmét célzó európai uniós polgári kezdeményezéséhez kapcsolódó aláírásgyűjtésnek.
2020.04.27.
Irdala.hu. Itt is csatlakozhatsz. Aki magyar, velük, pontosabban: velünk tart. Egy mindenkiért, mindenki egyért: a Székely Nemzeti Tanács számít rád. Irdala.hu!!!
2020.04.24.
A nemzeti régiók védelmében indított európai polgári kezdeményezés támogatását szolgáló, Székely Nemzeti Tanács (SZNT) által indított aláírásgyűjtés támogatására buzdít Kozma Imre atya, a Betegápoló Irgalmasrend vezetője, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alapító elnöke.
2020.04.23.
Mint ahogy azt mi sem győzzük hangsúlyozni, vészesen közeleg a Székely Nemzeti Tanács azon kezdeményezésének a határideje, amellyel az őshonos regionális kisebbségek gazdasági megerősödését szeretné biztosítani.
2020.04.23.
A csíkszeredai városi katasztrófavédelmi bizottság keddi ülésén döntött arról, hogy augusztus 31-éig minden kulturális- és sportrendezvényt felfüggesztenek a hargitai megyeszékhelyen. A város fenntartásában lévő intézmények sem fogják hamarabb elkezdeni működésüket.
2020.04.22.
A Székely Nemzeti Tanács (SZNT) által az európai nemzeti régiók védelmében indított uniós petíció aláírására szólított fel az akció kampányfőnöke.
2020.04.21.
Jobb későn, mint soha!
2020.04.20.
Bár sokan gondolják úgy, hogy három hét alatt több százezer aláírást összegyűjteni nagyon nehéz vagy egyenesen lehetetlen, az online tér produkált már csodákat – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Székely Nemzeti Tanács petíciójának kampányfőnöke. Pesty László.
2020.04.20.
A csíksomlyói Mária-kegyhelyre, a Szűzanya csodatevő szobrához való pünkösdi zarándoklat kiemelt vallási esemény. Minden évben több százezer ember zarándokol Somlyóra és vesz részt a Szűzanya tiszteletére tartott körmeneten, szentmisén.
2020.04.19.
Vészesen közeleg a határidő, már nem sokáig lehet csatlakozni a Székely Nemzeti Tanács nemzeti régiók védelmét célzó európai polgári kezdeményezéséhez. De szerencsére még lehet, és ezt már az igazságügyi miniszter asszony is megtette!

Ezeket a cikkeket olvastad már?