Blogolj!
Magyar táltos Romániában csak románul nyeríthet

Magyar táltos Romániában csak románul nyeríthet

2020.05.26. | Dorogi László

A "kiváló" balliberális tollforgatók most biztosan nagy megelégedéssel nyugtázzák a kolozsvári táblabíróság héten meghozott ítéletét, amely tulajdonképpen intézményesítette a magyarsággyűlöletet Romániában.

Tovább
A habzó szájú Johannis a nemzeti kisebbségek védőszentje!

A habzó szájú Johannis a nemzeti kisebbségek védőszentje!

Tovább
Megkaphatják a halasztást a székelyek Brüsszeltől!

Megkaphatják a halasztást a székelyek Brüsszeltől!

Tovább
2020.03.04.
Nincs itt semmi látnivaló kérem, lehet tovább haladni - állítja az ügyészség, ami miatt az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) fellebezni fog.
2020.03.03.
Bár Romániában még nincs szó járványról, Hunyad megyében igencsak bepánikoltak az új típusú fertőzéstől.
2020.03.02.
Mostantól még több érdekes anyaggal találkozhatunk a Digitékában, ugyanis az erdélyi digitális tudománytár kétszázezer oldallal és 16 újságcímmel bővült.
2020.02.28.
A Székely Nemzeti Tanács európai polgári kezdeményezésének támogatására buzdít közleményében a Magyarországi Református Egyház Zsinatának Elnöksége.
2020.02.26.
A Székely Nemzeti Tanács kezdeményezéséhez óriási összefogás szükséges. Május hetedikéig még összejöhet a bűvös egymillió támogatás.
2020.02.25.
Érdekes kettős mércét alkalmaznak a románok saját és ,más népek kisebbségeivel szemben. Nagyon úgy tűnik, hogy Románia nagyon is tud aggódni a kisebbségek helyzetéért, ha sajátjairól van szó.
2020.02.24.
Jól is van így, hiszen nincs magyarországi családpolitika székelyföldi, kalotaszegi, partiumi, felvidéki magyar családpolitika nélkül. Álljatok ki ti is a nemzeti régiók mellett!
2020.02.24.
Zenés-fáklyás felvonulással ünnepelték az egyik legnagyobb magyar király születésnapját a kolozsváriak.
2020.02.23.
Gőzerővel folyik a kampány, hogy összejöjjön az egymillió aláírás a nemzeti régiókról szóló európai polgári kezdeményezésére, ezzel kapcsolatban volt most az M1 vendége a Székely Nemzeti Tanács (SZNT) elnöke.
2020.02.22.
Gyulafehérváron szombaton püspökké szentelték, és az erdélyi római katolikus főegyházmegye élére állították Kovács Gergelyt, a főegyházmegye új érsekét. A szentelésen mintegy félszáz püspök vett részt a Szent Mihály székesegyházban, a templom előtti teret pedig a hívek ezrei töltötték meg.

Ezeket a cikkeket olvastad már?