Blogolj!
Kifizeti a magyar miniszterelnöki hivatal a héderfáji tűzben elolvadt harangokat

Kifizeti a magyar miniszterelnöki hivatal a héderfáji tűzben elolvadt harangokat

2020.02.11. | Zita

Napokkal ezelőtt gyújtották fel a magyar közösség egyik nagy értékét Erdélyben. A héderfáji harangláb felgyújtása során a harangok is elolvadtak, amelyek újraöntését most a magyar …

Tovább
Gyújtogatás Erdélyben – leégett a református templom haranglába (videó)

Gyújtogatás Erdélyben – leégett a református templom haranglába (videó)

Tovább
Varga Judit is felkarolta a Székely Nemzeti Tanács akcióját

Varga Judit is felkarolta a Székely Nemzeti Tanács akcióját

Tovább
2019.10.26.
Romániában ezek szerint hivatalos elismerés jár a magyargyalázásért, a magyargyűlöletért. És nagy ívben tesznek a történelemhamisításra. Nem halljuk a brüsszeli sikolyokat!
2019.10.15.
Ha csak annyit nézünk, hogy Ludovic Orbannak hívják az új román kormány megalakítására felkért politikust, akkor azt gondolhatnánk, hogy most aztán minden rendben lesz. Félő, hogy nagyon nem.
2019.10.13.
Viorica Dăncilă igazi hazafi, imádja Romániát, és teljesen magába roskadt, hogy kormánya megbukott. Ja nem! Két nappal a csúfos esemény után már mosolyogva szórakozott.
2019.09.23.
Romániában november 10-én tartják a választás első fordulóját. Emiatt a kampány még hivatalosan el sem indult. Nem hivatalosan azonban régóta tart.
2019.09.21.
Azt eddig is tudtuk Traian Basescuról, hogy egy amolyan igazi ittfelejtett kommunista, azt azonban csak pletykálták róla, hogy a diktatúra ügynöke volt. Már ezt is kimondta a bíróság róla.
2019.09.18.
A Tőkés László egyik fő támaszának számító Újvárossy Ernő halálának körülményei máig tisztázatlanok. Áldozatvállalása mérföldkő volt a Ceausescu-rezsim bukásához vezető úton.
2019.09.18.
Az ismert futballszakember nemrégiben elárulta, miért tartják a románokat Európa cigányainak.
2019.09.13.
Berendelték a szlovákiai külügybe a pozsonyi magyar nagykövetet a hétfői magyar–szlovák válogatott meccs után.
2019.09.12.
Jobb félni, mint megijedni: a fogyasztóvédelem és az áruházláncok ugyanis nem állnak a helyzet magaslatán. Ahogy persze a kormányzat sem...
2019.09.10.
Olyanok ezek a szlovákok, mint az aranyhalak: rohadt gyorsan felejtenek. Mielőtt tovább sértegetném aranyos kopoltyús barátaimat, tegyük rendbe miért mondom ezt.
Címkék: szlovákia

Ezeket a cikkeket olvastad már?